tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kevät etenee

Kevät etenee nyt hyvää vauhtia. Öisin ei ole enää pakkasta ja päivät paistaa aurinko, lämpötilakin alkaa havitella jo lukemia toiselta kymmeneltä. Eilen oli lenkkeilykelikin jo niin hyvä, että viihdyin kadulla puolisentoista tuntia. Joenrannan muutaman kilometrin mittainen kävelyväylä on jo ihan sula, mutta Voitonpuisto oli vielä niin veden vallassa, että siellä ei kyllä pystynyt juoksemaan.

Tänään ei ole tapahtunut mitään ihmeempiä. Istuin neljä tuntia oppitunneilla ja sitten fiilistelin pitkään aurinkoisella Volgan rannalla maailman menoa. Niin joo, kahden viikon odotuksen jälkeen hakemukseni meni viimein byrokratian rattaista läpi ja nyt pystyn käyttämään myös yliopiston WLANia, ei ole siis pakko tulla aina kahvilaan. Tosin nyt kuitenkin tulin kun ajattelin syödä samalla, mutta unohdin ettei tässä Taun-kahvilassa olekaan kunnon ruokia...joten vetelen kaikkia makeita piirakoita nälkääni sitten.

Alla vähän kuvasatoa viime viikolta.









3 kommenttia:

  1. Kun klikkaa tuota pajunkissojen alla olevaa kuvaa, niin tulee paljasta lihaa näkyviin. Hautausmaa kuvaa klikattaessa puolestaan näkyy hanuri.

    VastaaPoista
  2. Hyvin se kevät etenee myös täällä kotosuomessa ja ainakin Helsingissä alkaa kevyenliikenteenväylät ja jalkakäytävät olla aika hyvin sulaneet.

    VastaaPoista